Greenchoice

Greenchoice

Energieleverancier Greenchoice is in 2001 opgericht door drie personen. Vanaf het begin leveren ze alleen maar groene stroom en gas. Door hun groene en persoonlijke benadering hebben ze al ruim 350.000 klanten weten te werven. In 2007 is 30% van Greenchoice verkocht aan Eneco, die ook een groene strategie heeft.

Opvallend aan Greenchoice is dat klanten de leverancier bijzonder hoog waarderen, en zelfs aanraden aan anderen. Daarnaast bieden ze regelmatig hele scherpe tarieven aan.

Energie vergelijken

Uitgebreide informatie

Greenchoice is een Rotterdamse energieleverancier die zich vanaf 2001 heeft ingezet voor groene keuzes. Zij leveren alleen energie uit zon, wind, water of biomassa. Door te kiezen voor onuitputtelijke bronnen wordt de wereld er beter van. Volgens Greenchoice is een groene keuze in energie makkelijk en zinvol.

In 2020 willen zij alle energie die zij leveren voor 100% in Nederland opgewekt hebben. Dit is momenteel 70%. Ook streven zij naar een wereld waarbij iedereen hun eigen energie opwekt. Dit kan bijvoorbeeld met zonnepanelen of windmolens.

Greenchoice is de grootste 100% groene energieleverancier. Zij zijn de enige die groene stroom en bosgecompenseerd gas leveren. De uitstoot van niet-duurzame energie wordt gecompenseerd door het planten van bomen/bossen.

Ze hechten veel waarde aan een hoge klantenwaardering. En dat merken wij op de website ook. Elk half jaar vragen wij de gebruikers van onze website om de leveranciers te beoordelen. Greenchoice is nu al drie maal op rij verkozen tot beste leverancier door onze gebruikers. Dit komt o.a. door geen betaald nummer te hebben en de handige website, waarbij je een eigen online dossier hebt waar je van alles op kunt terugvinden en wijzigen.

Het bijzondere aan de contracten van Greenchoice is dat deze altijd kosteloos opzegbaar zijn. Je hoeft dus nooit een opzegvergoeding te betalen als je een contract voortijdig opzegt bij Greenchoice.

Contactgegevens

Adres: Pieter de Hoochweg 108
3024BH, Rotterdam
Openingstijden: ma-vrij: 08:00 - 17:30 za: 10:00-15:00
Telefoonnummer: 010-4782326 (Lokale kosten)
Website: www.greenchoice.nl
Algemene voorwaarden: Download