energiedirect.nl

energiedirect.nl

Energieleverancier energiedirect.nl is een 100% dochteronderneming van Essent. Zij opereren met name online, wat de kosten drukt van het bedrijf. Daardoor zijn ze in staat om zeer concurrerend aanbiedingen te doen. Met succes, want ze hebben al meer dan 700.000 klanten!

Energiedirect.nl communiceert alle energieprijzen en contracten online met je. Daarmee zijn ze onderscheidend van andere energieleveranciers.

Energie vergelijken

Uitgebreide informatie

Energiedirect.nl is een energieleverancier die bekend staat om de goedkope jaarcontracten. Het is in 2002 opgericht. Dit komt veelal door de welkomstkortingen die zij bieden aan nieuwe klanten. Doordat zij vrijwel alles online regelen, kunnen zij de kosten laag houden.

Het is een 100% dochteronderneming van Essent. Het is de online prijsvechter van ze. Dit betekent niet dat zij in hetzelfde pand zitten of dat het hetzelfde bedrijf is. Energiedirect.nl is een zelfstandige onderneming.

Veel is te regelen via de online omgeving ‘Mijn energiedirect.nl’. Hier is het mogelijk om:

je gegevens te wijzigen
het voorschotbedrag te veranderen
de meterstanden door te geven
tarieven te bekijken
nota’s in te zien
Doordat zij zo online georiënteerd zijn, zijn ze ook snel in de verwerking van overstappen. Vrijwel altijd sturen ze al binnen twee dagen per e-mail een bevestiging naar de klant. Voor mensen die het prettig vinden om hun zaken online te regelen is energiedirect.nl een uitstekende keuze.

Contactgegevens

Adres: Willemsplein 4
5211 AK, Den Bosch
Openingstijden: ma-vrij 9.00-17.00 uur
Telefoonnummer: 0900-3347328 (€ 0,70 cent per gesprek)
Website: www.energiedirect.nl
Algemene voorwaarden: Download